Recito Bokutgivning.seKvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok

Vad författare sagt

Här samlar vi några fina saker författare återkopplat till oss om hur det är att ge ut sin bok på vårt förlag — utlagda med de citerade personernas tillstånd och utan någon särskild ordning.

Jag vill rekommendera Recito förlag till alla som drömmer om att släppa en egen bok! För 5 år sen ville jag släppa en egen bok utan någon erfarenhet eller kunskap hur man går till väga. Recito hjälpte mig genom hela processen och nu, 5 år senare säljs min bok Favorit - Studenternas kokbok fortfarande via hemsidan och andra butiker som också börjat ta in den, vilket är fantastiskt. Tack Recito för all hjälp genom åren, utan er hade detta aldrig varit möjligt.

Amanda Helgoson, 2018 Favorit - Studenternas kokbok (utgiven 2013)

Smidigt och användarvänligt med snabb och trevlig service; dessutom med en gedigen kompetens!

Anna Karlsson, 2018 Biblioterapi; litteraturens kraft (utgiven 2018)

Fantastiska medarbetare, med ett enda mål, att min bok skulle bli väl mottagen av läsarna. Stort tack samt med varma rekommendationer till andra författare att anlita Recito förlag.

Sven Lindqvist, 2018 Sven plåtis på höjden i Malmö (utgiven 2017)

Jag kan verkligen rekommendera Recitos lösning som gör det enkelt och smidigt att få sin bok i tryck. Man lotsas genom alla beslut och får snabb hjälp när det behövs. Produkten blev verkligen bra och så skönt att få hjälp med distribution och försäljning!

Patrik Säterö, 2018 Spasticitetsbehandling med Botulinumtoxin (utgiven 2018)

Utmärkt service, från start till mål. Man får stor stöttning under hela utgivningsprocessen.

Carl Oscar Andersson, 2018 Tankar bortom röken (utgiven 2018)

Jag gillar friheten med Recito och förlaget är mycket tillmötesgående! Jag kommer även ge ut min andra bok på Recito då jag är mycket nöjd!

Anna Planting-Gyllenbåga, 2018 Som en vit liten strumpa (utgiven 2013)

Bokförlaget blev inte bara min räddning utan också min glädje. "Det är för svårt att sälja sådana kommentarer du skriver", sa etablissemanget. Då vände jag mig till Recito som hjälpt mig med allt från sättning och omslag till marknadsföring och distribution. Det kostade mig inte en krona! Min risk är att jag behöver sälja överblivna exemplar. Men med mindre upplagor finns i regel goda förutsättningar för det.

Håkan Sunnliden, 2018 Galaterbrevet: En bibelteologisk kommentar (utgiven 2018)

Jag tycker ni sköter er alldeles utomordentligt, snabbt, proffsigt, flexibelt, personligt och med ett gott slutresultat. Bookietråden har fungerat väldigt smidigt. Bra omdömen får man endast om man sköter sig, så enkelt är det.

Stellan Lindqvist, 2018 Promenaden: noveller & essäer (utgiven 2018)

Recito förlag är proffsiga och trevliga att jobba med. De höll sig exakt till det vi kom överens om och var dessutom mycket generösa och tålmodiga när vi, pga av en olycka, inte kunde leverera vår del i tid. Fast pris och snabb leverans!

Karin Ersson Ekstam, 2018 Camino: En spänningsroman med vin och vandring (utgiven 2018)

Är supernöjd med den snabba och proffsiga service och hjälp som jag har fått med att trycka upp och ge ut min bok. Jag kan varmt rekommendera andra att ta hjälp av er.

Marie Tibblin, 2018 Mörkrets Hjärta (utgiven 2018)

Jag hade faktiskt ganska många förlag att välja mellan. Men Recito förlag och då främst VD David Bismark, fick jag mycket bra kontakt med. Allt var upplagt klart och tydligt, jag kunde fråga om allt som jag inte förstod, det är inte så lätt då man ska ge ut en bok första gången. Men inga frågor var dumma. Jag fick och har fortfarande bra inblick i ekonomin och hur många böcker som finns i lager. De har också haft ett stort tålamod med alla ändringar som jag har gjort innan jag blev nöjd. Naturligtvis ger jag ut nästa bok, om det blir en, på samma förlag.

Britta Linnéa Blomqvist, 2018 Atlas, min skyddsängel (utgiven 2018)

Superbra och professionellt bemötande hela vägen! Ett lättnavigerat system (Bookie) där man alltid får snabba svar när man undrar något på vägen från manus till färdig bok! Helnöjd med slutresultatet.

Annica E-M Olsson, 2018 Då går vi! - En annorlunda hundbok (utgiven 2018)

Intresserad?

Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.

Gå till Bookie

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.

Årets bokmässa

Vi ses i monter A02:70 på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg 26-29:e september 2019!