Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Kvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok
Format:Här har vi föreslagit fyra olika format men om du vill kan du uppge bredd och höjd istället. Pocketformatet är vårt rekommenderade format som ser mycket bra ut och ligger väl i handen. Visa storleksjämförelse.
Bindning:Vi rekommenderar vårt limbundna mjukband (detta är vår standardbok), det är ett prisvärt danskt band av mycket hög kvalitet. Du kan jämföra priserna för olika bindningar och du kan läsa mer om våra böcker.
Antal sidor:Minsta möjliga antalet sidor är 24. Om du är osäker om du uppskattar antalet sidor korrekt så är det ingen fara - vi kontrollerar alltid antalet sidor innan du skriver på ditt kontrakt.
Färg i inlagan:Omslaget är alltid i färg men här väljer du om inlagan är i färg eller gråskala. Gråskala är så kallad svart-vitt och fungerar utmärkt för både text och bilder. Färg i inlagan är dyrare än gråskala men blir jättesnyggt om du har färgbilder inne i boken.
Din vinst:Här skriver du hur mycket du vill tjäna på varje sålt exemplar i hela kronor.
Antal exemplar:Vi rekommenderar en upplaga på 200 exemplar eftersom det ger en god balans mellan din totala risk och priset per exemplar. Om du väljer att ta en större risk och trycka 200 eller fler exemplar så blir försäljningsperioden sex månader istället för tre och vid 500 eller fler exemplar blir den nio månader.
E-bok:Om du vill så kan du passa på att ge ut din bok också som e-bok, då bakar vi in detta i priset för de fysiska böckerna. Läs mer om att ge ut din e-bok hos oss på vår websajt elböcker.se.
  
© Recito Förlag AB · Kontakt