Recito Bokutgivning.seKvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok

Bok- och biblioteksmässan 2023

För sjuttonde gången deltar Recito Förlag på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg — besök oss i vår monter! Du kan hitta alla våra aktuella böcker i montern, lyssna på våra författarframträden — och till och med diskutera ditt eget bokprojekt med våra medarbetare. Vi ses på mässan!

I år går Bok- och biblioteksmässan av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg 28 september till 1 oktober. Som vanligt håller vi till i monter A02:70. På vår Facebooksida kan du hitta foton från när vi tidigare deltagit på Bok- och biblioteksmässan åren 2022, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007 och 2006.

Recito Förlags monter A02:70 ligger bredvid A-hallens stora café.

Var med du också!

Petra Hellberg läser ur sin bok I mina händer på bokmässan 2022.
Petra Hellberg läser ur sin bok I mina händer på bokmässan 2022.

Om du ger ut en bok med Recito Förlag så är din bok med i vår monterbokhylla så att den blir tillgänglig för alla mässans besökare att köpa. Du som författare får då också möjlighet att boka tid på vår monterscen för ett föredrag, uppläsning eller något annat spännande. Mässans bestämmelser säger tyvärr att man inte får framföra musik men i övrigt så är du fri att utforma ditt framträdande som du vill. Det är en härlig upplevelse att presentera sin bok på mässan (om än lite läskig!) och om du ändå funderar på att ge ut din bok hos oss så kan det vara värt att komma igång så snabbt som möjligt eftersom det ingår i bokutgivningen att vi tar den med till mässan.

Vi på Recito Förlag har alltid mycket att göra under sommaren så kom därför till oss med ditt korrekturlästa manus så snart du bara kan. Du kan ställa frågor och påbörja utgivningsprocessen i vårt projekthanteringssystem Bookie som du hittar här. Du följer några enkla steg för att skicka oss manus samt ge oss lite information innan vi manuellt avgör manusets längd i bokform och skriver ihop det utgivningsavtal du får för påseende innan du tar det slutliga utgivningsbeslutet och skriver på.

Kom igång med ditt bokprojekt nu!

Dra igång utgivningsprocessen i vårt projekthanteringssystem Bookie omedelbart! Bookie är ett elektroniskt system där vi samlar alla uppgifter om din bok men du kommunicerar direkt med förlagets medarbetare.

Gå till Bookie

Intresserad?

Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.

Gå till Bookie

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.

Årets bokmässa

Vi ses i monter A02:70 på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg 28 sept - 1 okt 2023!