Recito Bokutgivning.seKvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok

Personuppgiftslagen (GDPR)

För oss på Recito Förlag är det viktigt att du känner att vi tar väl hand om dig och dina personuppgifter. Vi sparar inte ner någon information om dig t.ex. bara för att du besöker vår websida — det är bara om du skickar oss information som vi samlar in den.

Kundregister

Om du väljer att köpa en bok av oss eller att ge ut din bok på vårt förlag så lägger vi in dig i vårt kundregister. Vi samlar inte in någon information utöver det som krävs för att t.ex. sälja dig boken eller hjälpa till med utgivningen av din egen bok.

Har du köpt en bok?

När du köper en bok direkt från oss så ber vi om ditt namn, din adress, din e-postadress och ditt mobiltelefonnummer — alla dessa är uppgifter som behövs för att skicka boken till dig. Vi har en lagerpartner som vi litar starkt på och vi för över informationen till deras system så att de kan plocka, packa och skicka boken till dig.

Länkad från Google?

Om du hittar till oss genom att klicka på en annons på Google eller Facebook så har vi implementerat en så kallad pixel på vår sajt för att Google respektive Facebook åt oss ska kunna mäta hur många klick som leder folk till oss. Vi på Recito Förlag får ingen information om dig som person till följd av detta utan det blir bara statistik som uppdateras i de olika annonsköpsystemen.

Får du vårt nyhetsbrev?

Vi skickar endast nyhetsbrev till den som räknas som kund — om du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev så tveka inte att klicka länken längst ner i nyhetsbrevet som avslutar prenumerationen.

Intresserad?

Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.

Gå till Bookie

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.