Recito Bokutgivning.seKvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok

Prisuträknare Gör dina val här

Du kan välja vilket format som helst på din bok — maximal storlek är A4 (210 x 297 mm).
Den vanligaste bindningen är mjukbandet i form av vårt vackra danska band men vi kan ge ut din bok med vilken bindning som helst. Du kan jämföra priserna för olika stora upplagor och du kan läsa mer om våra böcker.
Fyll i antalet sidor du vill räkna på. När vi får tillgång till ditt manus så gör vi en närmare uppskattning av antalet sidor i rätt format, med rätt marginaler och så vidare.
Färg i inlagan är endast ett krav om du vill ha färgbilder (eller färgad text) i bokens inlaga. Det går utmärkt att ha bilder också i gråskaleböcker.
Här fyller du i din vinst i kronor per exemplar. Författarens vinst läggs ovanpå författarens pris för att bilda återförsäljarpriset.
Vår minsta upplaga är 100 exemplar och vår mest populära är 200 exemplar. Försäljningsperioden är tre månader för upplagor om 100 exemplar, sex månader för 200 exemplar och nio månader för 500 exemplar.
Om du vill så kan du passa på att ge ut din bok också som e-bok, då bakar vi in detta i priset för de fysiska böckerna. Läs mer om att ge ut din e-bok hos oss på vår websajt elböcker.se.

Intresserad?

Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.

Gå till Bookie

Nyhetsbrev

Kontakta oss

Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.

Årets bokmässa

Vi ses i monter A02:70 på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg 26-29 september 2024!