Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Kvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok
Januarierbjudandet 2018

Ge ut din bok i minst 200 exemplar under januari månad 2018 så får du dubbel försäljningsperiod — tolv månader istället för sex!

Tre enkla steg för att ta del av erbjudandet:

Steg 1: Registrera dig i vårt projekthanteringssystem Bookie om du inte redan gjort det: http://www.bokutgivning.se/bookie/

Steg 2: Följ instruktionerna i Bookie ända fram till kontraktskrivningssteget. Vi tar fram ett utgivningsavtal till dig för påseende. I avtalet står ordinarie försäljningsperiod. Utgivningsavtalet är två A4-sidor och enkelt att sätta sig in i — läs och fundera.

Steg 3: Skriv ut och skriv under utgivningsavtalet. I extrarutan så skriver du in texten "Januarierbjudande 2018". Posta in avtalet till oss så att vi får det senast den sista januari så förlänger vi försäljningsperioden.

Sätt igång processen nu i vårt projekthanteringssystem Bookie >>>

Vi på Recito Förlag tycker oerhört mycket om att träffa författare och diskutera möjligheterna till utgivning men också att visa och sälja våra böcker på bokmässor. Dessa mässor är både aktuella och avklarade:
För tolfte året i rad och trettonde året sammanlagt så deltar Recito Förlag på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 28:e september till första oktober 2017!
För elfte året i rad och tolfte året sammanlagt ställde Recito Förlag ut på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 22-25 september 2016.
För tionde året i rad ställde Recito Förlag ut på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 24-27 september 2015!
Recito Förlag var som vanligt med på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 25-28 september 2014 - för nionde året i rad.
För åttonde året i rad ställde Recito Förlag ut på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 26-29 september 2013!
Även det här 2012 deltog Recito Förlag på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 27-30 september!
Ännu en gång tackar vi alla våra underbara författare och nyfikna besökare på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 22-25 september 2011!
Tack så jättemycket alla besökare till vår monter på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 23-26 september 2010!
Tack alla författare och besökare i vår monter A02:70 på Bok- och biblioteksmässan på Svenska Mässan i Göteborg 24-27 september 2009.
Ett stort tack till alla besökare i vår monter A02:68, alldeles bredvid A-hallens café. Ett stort tack också till alla de av våra författare som kom och läste ur sina böcker.
Tack så mycket till alla våra författare som besökte vår monter A03:52 och läste från vår scen på Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg den 27:e till 30:e september 2007. Tack också till alla som visat intresse för våra tjänster!
Det var jättetrevligt att träffas på Street Ord & Text i Stockholm i april 2007!
Vi tackar alla våra besökare för intressanta samtal på Street Ord & Text i november 2006.
Vi tackar alla våra besökare i vår monter A03:44 på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg september 2006!
Intresserad?
Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.
Nyhetsbrev
E-post:
Kontakta oss
Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.
Köp våra böcker
Litenupplaga.se, Bokus.se,
Adlibris.se. Kan också beställas i alla svenska bokhandlar!
Mer av Recito Förlag
 
© Recito Förlag AB · Kontakt