Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Kvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok
Bok- och biblioteksmässan 2018
För trettonde året i rad och fjortonde året sammanlagt deltar Recito Förlag på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg — besök oss i vår monter! Du kan hitta alla våra aktuella böcker i montern, lyssna på våra författarframträden — och till och med diskutera ditt eget bokprojekt med våra medarbetare. Vi ses på mässan!
Bok- och biblioteksmässan i Göteborg
Recito Förlags monter A02:70 ligger bredvid A-hallens stora café.
I år går Bok- och biblioteksmässan av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg den 27:e till 30:e september.
Recito Förlags monter
Foto av några böcker på bokmässan
På vår Facebooksida kan du hitta foton från när vi tidigare deltagit på Bok- och biblioteksmässan åren 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007 och 2006.
Var med du också!
Om du ger ut en bok med Recito Förlag så är din bok med i vår monterbokhylla så att den blir tillgänglig för alla mässans besökare att köpa. Du som författare får då också möjlighet att boka tid på vår monterscen för ett föredrag, uppläsning eller något annat spännande. Mässans bestämmelser säger tyvärr att man inte får framföra musik men i övrigt så är du fri att utforma ditt framträdande som du vill. Det är en härlig upplevelse att presentera sin bok på mässan (om än lite läskig!) och om du ändå funderar på att ge ut din bok hos oss så kan det vara värt att komma igång så snabbt som möjligt eftersom det ingår i bokutgivningen att vi tar den med till mässan.
Vi på Recito Förlag har alltid mycket att göra under sommaren så kom därför till oss med ditt korrekturlästa manus så snart du bara kan. Du kan ställa frågor och påbörja utgivningsprocessen i vårt projekthanteringssystem Bookie som du hittar här. Du följer några enkla steg för att skicka oss manus samt ge oss lite information innan vi manuellt avgör manusets längd i bokform och skriver ihop det utgivningsavtal du får för påseende innan du tar det slutliga utgivningsbeslutet och skriver på.
Kom igång med ditt bokprojekt nu!
Dra igång utgivningsprocessen i vårt projekthanteringssystem Bookie omedelbart! Bookie är ett elektroniskt system där vi samlar alla uppgifter om din bok men du kommunicerar direkt med förlagets medarbetare.
Framträdanden, foton, reflektioner med mera från mässan
Även i år spelar vi in författarnas scenframträdanden på Bokmässan. Den inspelade videon läggs löpande upp i vår Youtubekanal. Vi uppdaterar vår Facebooksida med text, foto och video från mässan. Klicka på Gilla-knappen på Facebooksidan så att du får våra uppdateringar i ditt flöde!
Intresserad?
Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.
Nyhetsbrev
E-post:
Kontakta oss
Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.
Bokmässa på gång!
153 dygn 6 timmar 24 minuter kvar!
Vi ses på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg 27-30:e september 2018!
Köp våra böcker
Litenupplaga.se, Bokus.se,
Adlibris.se. Kan också beställas i alla svenska bokhandlar!
Mer av Recito Förlag
 
© Recito Förlag AB · Kontakt