Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Kvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok
Bok- och biblioteksmässan 2013
För åttonde året i rad deltar Recito Förlag på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg, landets största bokmässa. Vår monter fyller vi med böcker och vår scen har ständigt författare på sig. Var med du också!
Mässan
Recito Förlags monter A02:70 ligger bredvid A-hallens stora café.
Årets upplaga av Bok- och biblioteksmässan går av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg den 26-29 september 2013. Vi på Recito Förlag håller till i monter A02:70 som ligger vid A-hallens café.
Vår monter
Foto av Henrik, Johannes, Sofie, David och Isak i Recito Förlags monter på Bok- och biblioteksmässan 2010.
Recito Förlags monter överblickar som traditionellt A-hallens café med följden att våra författare har möjlighet att underhålla massor av besökare från vår monterscen. Varje år vill vi göra någonting större och bättre och i år så kommer vi filma och livesända alla våra scenframträdanden på nätet. Montern disponerar vi lite annorlunda i år men den får samma röda färg och nästan all plats ges till våra underbara böcker.
Foto av förberedelser inför 2010 års upplaga av den stora bokmässan i Göteborg.
På vår Facebooksida kan du hitta foton från när vi tidigare deltagit på Bok- och biblioteksmässan åren 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007 och 2006. På det här fotot ser vi de sista förberedelserna dagen innan mässan öppnade år 2010: Henrik sätter v:et på plats.
Livesändning av scenframträdanden
Även i år genomför vi livesändningar på nätet från vår monter på bokmässan. Nyhet för i år är att vi kommer livesända och spela in alla framträdanden som våra författare gör på vår monterscen. Livesändningen sker på vår Bambuserkanal medan den inspelade videon kommer postas på vår Facebooksida eller i vår Youtubekanal.
Foton, reflektioner, intervjuer med mera från mässan
Även under årets mässa uppdaterar vi vår Facebooksida med text, foto och video från mässan. Klicka på Gilla-knappen på Facebooksidan så att du får våra uppdateringar i ditt flöde!
Intresserad?
Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.
Nyhetsbrev
E-post:
Kontakta oss
Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.
Bokmässa på gång!
153 dygn 6 timmar 31 minuter kvar!
Vi ses på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg 27-30:e september 2018!
Köp våra böcker
Litenupplaga.se, Bokus.se,
Adlibris.se. Kan också beställas i alla svenska bokhandlar!
Mer av Recito Förlag
 
© Recito Förlag AB · Kontakt