Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Kvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok
Bok- och biblioteksmässan 2011
För sjätte året i rad deltar Recito Förlag på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg, landets största bokmässa. Årets nyhet för oss är att montern i år är mer än dubbelt så stor för att exponera våra underbara böcker och författare ännu mer. Var med på mässan du också!
Mässan
Recito Förlags monter A02:66 ligger bredvid A-hallens stora café.
Årets upplaga av Bok- och biblioteksmässan går av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg den 22-25 september 2011. Vi på Recito Förlag håller till i monter A02:66 som ligger vid A-hallens café.
Vår monter
Foto av Henrik, Johannes, Sofie, David och Isak i Recito Förlags monter på Bok- och biblioteksmässan 2010.
Recito Förlags monter överblickar som traditionellt A-hallens café med följden att våra författare har möjlighet att underhålla massor av besökare från vår monterscen. Den stora nyheten för i år är att vi gjort en jättestor investering i vår monter vilket har fått till följd att den är 150% större i år! Med utökad plats kommer vi kunna exponera våra böcker och författare ännu bättre. Som vanligt har vi alltså vår berömda monterscen - mässans minsta scen (en halv gånger en halv meter) med i särklass flest och bäst framträdanden.
Foto av förberedelser inför 2010 års upplaga av den stora bokmässan i Göteborg.
På vår Facebooksida kan du hitta foton från när vi tidigare deltagit på Bok- och biblioteksmässan åren 2010, 2009, 2008, 2007 och 2006. På det här fotot ser vi de sista förberedelserna dagen innan mässan öppnade år 2010: Henrik sätter v:et på plats.
Foton, reflektioner, intervjuer med mera från mässan
Även under årets mässa uppdaterar vi vår Facebooksida med text, foto och video från mässan. Klicka på Gilla-knappen på Facebooksidan så att du får våra uppdateringar i ditt flöde!
Intresserad?
Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.
Nyhetsbrev
E-post:
Kontakta oss
Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.
Köp våra böcker
Litenupplaga.se, Bokus.se,
Adlibris.se. Kan också beställas i alla svenska bokhandlar!
Mer av Recito Förlag
 
© Recito Förlag AB · Kontakt