Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Kvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok
Bok- och biblioteksmässan 2011
För sjätte året i rad deltar Recito Förlag på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg, landets största bokmässa. Årets nyhet för oss är att montern i år är mer än dubbelt så stor för att exponera våra underbara böcker och författare ännu mer. Var med på mässan du också!
Mässan
Recito Förlags monter A02:66 ligger bredvid A-hallens stora café.
Årets upplaga av Bok- och biblioteksmässan går av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg den 22-25 september 2011. Vi på Recito Förlag håller till i monter A02:66 som ligger vid A-hallens café.
Vår monter
Foto av Henrik, Johannes, Sofie, David och Isak i Recito Förlags monter på Bok- och biblioteksmässan 2010.
Recito Förlags monter överblickar som traditionellt A-hallens café med följden att våra författare har möjlighet att underhålla massor av besökare från vår monterscen. Den stora nyheten för i år är att vi gjort en jättestor investering i vår monter vilket har fått till följd att den är 150% större i år! Med utökad plats kommer vi kunna exponera våra böcker och författare ännu bättre. Som vanligt har vi alltså vår berömda monterscen - mässans minsta scen (en halv gånger en halv meter) med i särklass flest och bäst framträdanden.
Foto av förberedelser inför 2010 års upplaga av den stora bokmässan i Göteborg.
På vår Facebooksida kan du hitta foton från när vi tidigare deltagit på Bok- och biblioteksmässan åren 2010, 2009, 2008, 2007 och 2006. På det här fotot ser vi de sista förberedelserna dagen innan mässan öppnade år 2010: Henrik sätter v:et på plats.
Foton, reflektioner, intervjuer med mera från mässan
Även under årets mässa uppdaterar vi vår Facebooksida med text, foto och video från mässan. Klicka på Gilla-knappen på Facebooksidan så att du får våra uppdateringar i ditt flöde!
Intresserad?
Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.
Nyhetsbrev
E-post:
Kontakta oss
Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.
Bokmässa på gång!
153 dygn 6 timmar 31 minuter kvar!
Vi ses på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg 27-30:e september 2018!
Köp våra böcker
Litenupplaga.se, Bokus.se,
Adlibris.se. Kan också beställas i alla svenska bokhandlar!
Mer av Recito Förlag
 
© Recito Förlag AB · Kontakt