Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Kvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok
Bok- och biblioteksmässan 2009
Recito och våra tjänster Bokutgivning.se, Författardistribution.se och vår nätbokhandel Litenupplaga.se deltar varje år på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg. I september 2009 fanns vi i monter A02:70 med vår nu traditionella utsikt över A-hallens café. Vi hade alla aktuella böcker i vår bokhylla och många av våra författare medverkade genom att läsa från scenen under alla mässans fyra dagar.
Vår monter
Något av en tradition är nu att Recitos monter överblickar A-hallens café. Detta för att vi var snabba att agera när Sveriges Författarförbund flyttade sin scen bort från caféområdet. Från vår imponerande lilla scen på en enda kvadratmeter med hjälp av vårt kraftfulla ljudsystem kan våra författare underhålla caféets gäster genom att läsa upp, föreläsa, läsa lusen av dem eller vad som helst. Det enda som inte är tillåtet är att spela musik och det är inte vi som hittat på den regeln!
Även i år var scenen alltså en enda kvadratmeter. Vi hade alltså på nytt mässans minsta scen men flest, och mest intressanta, författare på den.
Foton, reflektioner, intervjuer med mera från mässan
Under mässan uppdaterade vi vår Facebooksida med text, foto och video från mässan och du hittar där massor av material från mässan. Om du vill följa oss i framtiden så klicka över till Facebook och bli ett fan så får du uppdateringar där.
Intresserad?
Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.
Nyhetsbrev
E-post:
Kontakta oss
Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.
Bokmässa på gång!
153 dygn 6 timmar 29 minuter kvar!
Vi ses på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg 27-30:e september 2018!
Köp våra böcker
Litenupplaga.se, Bokus.se,
Adlibris.se. Kan också beställas i alla svenska bokhandlar!
Mer av Recito Förlag
 
© Recito Förlag AB · Kontakt