Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Kvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok
Bok- och biblioteksmässan 2007
Bok- och biblioteksmässan 2007, allmänt kallad helt enkelt för Bokmässan, var en absolut fantastisk upplevelse för såväl besökare som utställare. Recito med vår tjänst Bokutgivning.se var närvarande och njöt av varje minut.
Januarierbjudandet 2018

Ge ut din bok i minst 200 exemplar under januari månad 2018 så får du dubbel försäljningsperiod — tolv månader istället för sex!

Tre enkla steg för att ta del av erbjudandet:

Steg 1: Registrera dig i vårt projekthanteringssystem Bookie om du inte redan gjort det: http://www.bokutgivning.se/bookie/

Steg 2: Följ instruktionerna i Bookie ända fram till kontraktskrivningssteget. Vi tar fram ett utgivningsavtal till dig för påseende. I avtalet står ordinarie försäljningsperiod. Utgivningsavtalet är två A4-sidor och enkelt att sätta sig in i — läs och fundera.

Steg 3: Skriv ut och skriv under utgivningsavtalet. I extrarutan så skriver du in texten "Januarierbjudande 2018". Posta in avtalet till oss så att vi får det senast den sista januari så förlänger vi försäljningsperioden.

Sätt igång processen nu i vårt projekthanteringssystem Bookie >>>

Från vår scen i monter A03:52 var inte mindre än 45 författare inbokade att läsa och det var jättespännande att höra författarna själva berätta för mässans besökare om sina böcker. Det är mycket speciellt att läsa för bokmässans besökare för ibland kan det vara svårt att veta vem man talar till - människorna flyter omkring som i ett stort hav, stannar till och lyssnar eller flyter vidare efter en stund.
Intresset för vår monter var mycket stort från mässans besökare och vi sålde massor av våra böcker och Sockerdricka.nus T-shirts. Det var mycket givande för oss i montern (David, Henrik, Johannes och Isak) att tala med blivande publicerade författare om deras manus och hjälpa till att räta ut alla frågetecken kring utgivningen.
Flyers

Vi har till Bok- och biblioteksmässan 2007 skapat några flyers med utlåtanden från författare som givit ut sina böcker med oss.

Våra flyers är i PDF-format så du kan behöva ladda hem Adobe Reader för att kunna öppna dem.

Mikaela Aspelin om Sänder på tusen kanaler

Birgitta Lundqvist om På glid i Polen

Carl Folcker om Skiftesrikt

Fotografier från Bok- och biblioteksmässan 2007

Trots att vi hela tiden var upptagna med intressanta samtal lyckades vi ta några enstaka foton på vår monter och några av de författare som läst från vår scen.

Intresserad?
Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.
Nyhetsbrev
E-post:
Kontakta oss
Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.
Köp våra böcker
Litenupplaga.se, Bokus.se,
Adlibris.se. Kan också beställas i alla svenska bokhandlar!
Mer av Recito Förlag
 
© Recito Förlag AB · Kontakt