Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Kvalitetsalternativet för dig som vill ge ut din bok
Bok- och biblioteksmässan 2007
Bok- och biblioteksmässan 2007, allmänt kallad helt enkelt för Bokmässan, var en absolut fantastisk upplevelse för såväl besökare som utställare. Recito med vår tjänst Bokutgivning.se var närvarande och njöt av varje minut.
Ge ut din bok innan jul!

Nu är det dags att dra igång ditt utgivningsprojekt om du vill ge ut din bok lagom till jul!

Den sista oktober är deadline för den som vill ha sin bok klar till jul - men dra gärna igång ditt utgivningsprojekt så snart ditt manus är klart!

Från vår scen i monter A03:52 var inte mindre än 45 författare inbokade att läsa och det var jättespännande att höra författarna själva berätta för mässans besökare om sina böcker. Det är mycket speciellt att läsa för bokmässans besökare för ibland kan det vara svårt att veta vem man talar till - människorna flyter omkring som i ett stort hav, stannar till och lyssnar eller flyter vidare efter en stund.
Intresset för vår monter var mycket stort från mässans besökare och vi sålde massor av våra böcker och Sockerdricka.nus T-shirts. Det var mycket givande för oss i montern (David, Henrik, Johannes och Isak) att tala med blivande publicerade författare om deras manus och hjälpa till att räta ut alla frågetecken kring utgivningen.
Flyers

Vi har till Bok- och biblioteksmässan 2007 skapat några flyers med utlåtanden från författare som givit ut sina böcker med oss.

Våra flyers är i PDF-format så du kan behöva ladda hem Adobe Reader för att kunna öppna dem.

Mikaela Aspelin om Sänder på tusen kanaler

Birgitta Lundqvist om På glid i Polen

Carl Folcker om Skiftesrikt

Fotografier från Bok- och biblioteksmässan 2007

Trots att vi hela tiden var upptagna med intressanta samtal lyckades vi ta några enstaka foton på vår monter och några av de författare som läst från vår scen.

Intresserad?
Genom vårt system Bookie kan du ställa frågor, skicka eller ta emot filer och göra val beträffande din bok.
Nyhetsbrev
E-post:
Kontakta oss
Om du har frågor om bokutgivningen får du snabbt svar om du använder Bookie men du kan förstås också ringa eller maila oss.
Bokmässa på gång!
kvar!
Vi ses på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg 28:e september till 1:a oktober 2017!
Köp våra böcker
Litenupplaga.se, Bokus.se,
Adlibris.se. Kan också beställas i alla svenska bokhandlar!
Mer av Recito Förlag
 
© Recito Förlag AB · Kontakt